Dsb billetsalg hovedbanegården

Information og billetter | Hovedbanens Shoppingcenter

Billetter, kort og reservationer til rejser i ind- og udland. Du kan også bestille billetter online på www.dsb.dk eller hos DSBs kundecenter på +45 70 13 14 15.

København H – Tag toget til og fra København med DSB

DSB | København H – Tag toget til og fra København med DSB

Rejs nemt og behageligt med DSB til og fra Københavns Hovedbanegård. Find din afgang, køb billetter online og kom hurtigt og sikkert frem til destinationen.

Kontakt DSB Kundeservice – Få svar på dine spørgsmål

Åbningstiden for køb og bestilling af billetter er kl. 7-20. Har du brug for hjælp under din rejse, kan du kontakte os hele døgnet. Udland. 70 13 14 …

Find kontaktoplysninger til vores kundeservice som telefonnummer og email. Find svarene på de mest almindelige spørgsmål.

Aarhus H – Tag toget til og fra Aarhus Hovedbanegård med DSB

Flere billetautomater samt et betjent billetsalg med salg af billetter til både indland og udland. · Adgang til alle perroner med både trapper, rulletrapper og …

Kom godt afsted med DSB til og fra Aarhus H. Klik her og vælg en af vores mange daglige afgangstider. Vi får dig sikkert og komfortabelt frem.

DSB | Find din togrejse og pris

Køb billet til din togrejse, se priser for rejser, læs om kort og billetter, se køreplaner og bliv opdateret på trafikinfo, og hvordan togene kører lige nu.

Alt om DSB stationerne – søg på togstationerne rundt i Danmark

Har du billet til DSB 1′, tilbyder vi en kop kaffe eller te i 7-Eleven. Og er du medlem af DSB Plus, eller har du et DSB Ung Kort, kan du få rabat …

Find alle stationer og se deres faciliteter. Du finder bl.a. stationer med 7-Eleven, aflåst cykelparkering og betjente salgssteder.

København – Odense fra bare 69 kroner – DSB

København – Odense fra bare 69 kroner | DSB

Du stiger på toget på Københavns Hovedbanegård, og bliver sat af på Odense … Du kan spare mange penge, hvis du kan finde en DSB Orange-billet til Odense.

Vælg mellem mere end 50 daglige afgange til Odense. Rejsetider fra bare 1 time og 14 minutter, og du kan tage 2 børn med på din egen billet.

Læs mere om billetautomaterne – DSB

Læs mere om billetautomaterne

Pensionist 67+-billet. Cykelpladsbillet Pladsbillet. Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen. Der skal altid indgå en togstation i din rute, …

Betjente salgssteder – DOT

10. jan. 2023 — De betjente salgssteder tilknyttet DSB’s togstationer tilbyder følgende … Bestilling og optankning af rejsekort; Salg af DSB 1′ billetter …

Her får du overblik over de salgssteder, hvor du kan få personlig betjening og købe billetter.

Keywords: dsb billetsalg hovedbanegården, dsb billetkontor hovedbanegården