Er jeg autist podcast

Podcast & radio – Molis

Malenes podcast er et unikt indblik i en opfattelse af hverdagen, som er svær at forstå som mor til en teenagedatter med autisme og ADHD.

Er jeg autist? on Apple Podcasts

Der er tusind spørgsmål, og hvis det her bliver den podcast, som jeg håber, at det bliver, … Om arbejde, ro, mad og koncepter – og tanken om autisme.

Jeg tror, at jeg har Asperger. Jeg aner det ikke, og jeg har i mit liv indtil nu været velfungerende – udadtil. Men jeg har knoklet. Og det lægger jeg måske først rigtig mærke til nu, hvor jeg er blevet sygemeldt med en depression.Og det får mig til at overveje at starte en proces med at få en aspe…

Er jeg autist? – Podcast – Podtail

Landsforening Autisme har 3 podcasts: · “Når diagnosen rammer” er vores første podcast. · “Fu*k Det David” er en podcastserie lavet i samarbejde med Hear Hear og …

Jeg tror, at jeg har Asperger. Jeg aner det ikke, og jeg har i mit liv indtil nu været velfungerende – udadtil. Men jeg har knoklet. Og det lægger jeg måske først rigtig mærke til nu, hvor jeg er blevet sygemeldt med en depression. Og det får mig til at overveje at starte en proces med at få en asperger-diagnose? Men hvad vil det sige? Hvad vil det gavne? Og hvad vil det egentlig sige, at have Asperger syndrom? Der er tusind spørgsmål, og hvis det her bliver den podcast, som jeg håber, at det bliver, så vil jeg få hjælp mange steder fra for at få besvaret spørgsmålene. Jeg forestiller mig, at jeg og mine “gæster” skal tale om stress, om spiseforstyrrelser, om arbejdssituationer, om diagnoser (selvfølgelig) og om meget andet, som jeg sikkert stadig ikke ved, at det er relevant at tale om, når man først har sagt Asperger. Jeg er i min spæde start i processen med at finde ud af, om jeg har en diagnose. Og det her er også en terapeutisk proces for mig. En proces, der skal hjælpe mig til at blive klogere på Asperger og på mig selv. Og en proces, der skal hjælpe mig til at få set på mange af de ting, som belaster mig i mit liv – måske fordi min hjerne er, som den nu engang er. Asperger eller ej. Så jeg håber, at du vil med på rejsen, og at du vil tage pænt imod mig, som er et sårbart sted i mit liv lige nu. Tak fordi du lytter med.– Lyt til Er jeg autist? øjeblikkeligt på din tablet, telefon eller browser – download ikke nødvendigt.

Podcast fra Landsforeningen Autisme

Podcast fra Landsforeningen Autisme – Autismeforeningen

Hvad vil det gavne? Og hvad vil det egentlig sige, at have Asperger syndrom? Der er tusind spørgsmål, og hvis det her bliver den podcast, som jeg håber, at …

Her kan du lytte til alle podcast fra Landsforeningen Autisme fx “Når diagnosen rammer”, “Fu*k det David” og “Megafon – Podcast fra din anden verden”

Er jeg autist? – Danske Podcasts

Er jeg autist? – Danske Podcasts

Er du til podcast? · Autisme med hjertet · Radionauter · GoLittle · Børnepsykologi med Rasmus Alenkær · Diagnosen · Psykologen i øret af Birgitte Sølvstein · Lyden af …

Jeg tror, at jeg har Asperger. Jeg aner det ikke, og jeg har i mit liv indtil nu været velfungerende – udadtil. Men jeg har knoklet.

Podcast | Få den nødvendige inspiration

Og hvad vil det egentlig sige, at have Asperger syndrom? Der er tusind spørgsmål, og hvis det her bliver den podcast, som jeg håber, at det bliver, så vil jeg …

Lyt til podcast omkring autisme. Jeg har udvalgt nogle af mine yndlings podcats, som jeg selv har haft stor glæde af som familierådgiver og som mor til en dreng med autisme.

Er jeg autist? | Lyt her – Podcast24.dk

Er jeg autist? | Lyt her

6. jun. 2018 — Jasper Ritz & Morten Pedersen har begge diagnosen ADHD. I denne podcastserie sætter de fokus på alle de positive ting, der er ved at have en …

Jeg tror, at jeg har Asperger. Jeg aner det ikke, og jeg har i mit liv indtil nu været velfungerende – udadtil. Men jeg har knoklet. Og d…

‘Diagnosen’ med Anne: Folk tror, at autister ikke har følelser

Dette er podcasten, hvor du kan blive klogere på det levede liv med autisme. Et panel bestående af 2-4 autister med stor autismeviden og livserfaring –

Anne Skov Jensen har oplevet, at folk ikke tror, at hun elsker sine børn på grund af sin autisme. Det fortæller hun mere om i dette afsnit af ‘Diagnosen’.

Podcast – SUF

Keywords: er jeg autist podcast