Kørt træt i jobbet

Jeg er meget træt af mit arbejde, hvad skal jeg gøre?

Jeg er meget træt af mit arbejde, hvad skal jeg gøre? – Læs svaret her

18. jun. 2017 — Har du en dårlig chef, er opgaverne kedelige eller mangler du udviklingsmuligheder? Brug ferien til at mærke efter, om du trives.

Dorthe skriver: “Jeg er meget træt af mit arbejde – hvad skal jeg gøre?” Læs med og få inspiration til, hvordan du også kan komme videre.

Træt af dit job? Sådan klarer du den til drømmejobbet dukker op

20. sep. 2017 — Et godt job kan være fantastisk. Et dårligt arbejde kan være nærmest katastrofalt. Især fordi du bruger en tredjedel af al din tid på jobbet.

Har du en dårlig chef, er opgaverne kedelige eller mangler du udviklingsmuligheder? Brug ferien til at mærke efter, om du trives. Måske du når frem til, at du skal søge efter et nyt job – men der kan være gode grunde til at holde jobbet ud, mens du leder efter nyt.

Træt, træt, træt: Seks tegn på at du har det forkerte job – Finans

Træt, træt, træt: Seks tegn på at du har det forkerte job

7. mar. 2019 — Et job, der dræner dig for glæde og energi, er usundt. Når du er utilpas på arbejdet, smitter det af på privatlivet. Men hvordan tackler du …

Du tilbringer næsten en tredjedel af dit liv på jobbet. Kan du genkende nedstående følelser, vil det også påvirke dig negativt i privatlivet.

40+ og træt af jobbet? Sådan kan du tackle det – magasinet Liv

40+ og træt af jobbet? Sådan skal du gøre | Magasinetliv.dk

13. jul. 2021 — Er du ked af dit job? Det kan skyldes, at du ikke har gode relationer eller har arbejdsopgaver, der giver mening for dig.

Et job, der dræner dig for glæde og energi, er usundt. Når du er utilpas på arbejdet, smitter det af på privatlivet. Men hvordan tackler du det? Læs her.

3 dårlige arbejdsvaner, der gør dig ked af dit job | Woman.dk

18. okt. 2022 — Vi bruger en tredjedel af vores liv på jobbet. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du er tilfreds med dit job. Læs 5 tegn på at du sidder …

Er du ked af dit job? Det kan skyldes, at du ikke har gode relationer eller har arbejdsopgaver, der giver mening for dig. Læs psykologens råd her

5 tegn på, at du sidder fast i det forkerte job – Finduddannelse.dk

5 tegn på, at du sidder fast i det forkerte job | Kom videre her

I bogen ‘Kunsten af skifte spor – Genopfind dit arbejdsliv’ giver journalisterne Birgitte Bartholdy og Ulla Schade dig opskriften på, hvordan du selv kan sætte …

Vi bruger en tredjedel af vores liv på jobbet. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du er tilfreds med dit job. Læs 5 tegn på at du sidder fast i det forkerte job her.

Træt af jobbet? – KvindeGuiden

KvindeGuiden: KvindeGuiden: Træt af jobbet?

29. sep. 2018 — Eskil sagde sit job op uden et nyt på hånden: Træt af at arbejde styrer hele vores liv. – Der er ikke noget sted i samfundet, hvor man kan sige, …

Når man er så ked af sit arbejde, at man føler sig trist og ligger søvnløs, så skal man handle, siger forfatterne til en ny bog, der handler om, hvordan man skifter kurs i karrieren.

Eskil sagde sit job op uden et nyt på hånden – Avisen.dk

Eskil sagde sit job op uden et nyt på hånden: Træt af at arbejde styrer hele vores liv – Avisen.dk

12. aug. 2020 — “Du er bedst der, hvor du er dig selv, også på jobbet. Først da trives du virkeligt – og du får energi og overskud til mere”. Mit job drænede …

Man kan faktisk ikke være menneske i det her samfund uden et lønarbejde, opdagede Eskil, da han holdt fri i et år for egen regning. Samfundet er gennemsyret af, at arbejde er det eneste rigtige, oplever han.

Jeg var ked af mit job – Men hvad ville jeg egentlig?!

Jeg var ked af mit job – Men hvad ville jeg egentlig?! – H e a r t M i n d

Det sker for de fleste – meget ofte i situationer hvor man har kørt i et højt gear (for) … for eksempel til at gennemføre en vanskelig opgave på jobbet.

Jeg har hjulpet mange de seneste 3 år, og de er blevet glade igen for deres arbejdsliv. De har fået energien igen nu hvor de har fundet drømmejobbet.

Hvad du gør, når du føler dig udbrændt

Hvad gør man, når man er udbrændt? Få hjælp med 10 enkle tips.

Det er normalt og sker for alle, men hvad gør man, når man er udbrændt? Det handler om at gøre noget, men ikke for meget.

Keywords: kørt træt i jobbet