Kok og kok imellem podcast

Kok og Kok imellem on Apple Podcasts

Hør med når en af landets fremmeste fremtrædende kokkeprofiler fortæller en sin karriere i denne episode af mit lille hobby journalistiske podcast projekt Kok …

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2af Thomas Rode AndersenVelkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”. Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans Kælder i Kbh og nu medejer af https://www.rigtigmad.dk/ “Kok og Kok imellem” startede imens…

Kok og Kok imellem on acast

Her i sæson to går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på …

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2 af Thomas Rode Andersen Velkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”. Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans Kælder i Kbh og nu medejer af https://www.rigtigmad.dk/ “Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den første lockdown som ren “Corona Radio” hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefon forbindelse. Her i sæson to går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke bliver en klokkeklar oplevelse. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kok og Kok imellem – Podcasts

Lytte til Kok og Kok imellem Podcast

Velkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”. Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans …

Lytte til Kok og Kok imellem podcast af Thomas Rode Andersen. De mest populære danske podcasts.

Kok og Kok imellem – Podcast – Podtail

Kok og Kok imellem – Podcast – Podtail

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2af Thomas Rode AndersenVelkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”. Jeg er Thomas Rode Andersen, …

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2af Thomas Rode AndersenVelkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”. Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans Kælder i Kbh og nu medejer af https://www.rigtigmad.dk/ “Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den første lockdown som ren

Kok og Kok imellem – Spotify

Hør med når en af landets fremmeste fremtrædende kokkeprofiler fortæller en sin karriere i denne episode af mit lille hobby journalistiske podcast projekt Kok …

Kok og Kok imellem – Danske Podcasts

Kok og Kok imellem – Danske Podcasts

Velkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”. Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans …

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2af Thomas Rode AndersenVelkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”.

KOK & KOK I MELLEM (@kokogkok) • Instagram … – Instagram

En hobby journalistisk podcast, hvor jeg, Thomas Rode, prøver at finde ind til hjertet af … podcasts.apple.com/dk/podcast/kok-og-kok-imellem/id1507575076.

Sæson 4 af Kok & Kok Imellem | En gastronomisk podcast

Sæson 4 af Kok & Kok Imellem | En gastronomisk podcast → – Gastrotools.dk

Lyt med i sæson 4 af vores populære podcastserie Kok & Kok Imellem, hvor Thomas Rode inviterer sine kokkevenner til en snak om gastronomi:

Kok og Kok imellem | Podcasts on Audible

Kok og Kok imellem | Podcasts on Audible | Audible.com

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2af Thomas Rode AndersenVelkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”. Jeg er Thomas Rode Andersen,…

Kok og Kok imellem – Rephonic

Listener Numbers, Contacts, Similar Podcasts – Kok og Kok imellem

See how many listeners they have and other stats. View social follower numbers, contact emails, reviews and podcasts like Kok og Kok imellem.

Keywords: kok og kok imellem podcast